RO | EN
Mese de biliard | Darts | Jocuri distractive si de noroc
Web Design Romania | StudioWEBER
 

Elite MasterDetalii produs:

SAM BILLIARDS  este unul dintre fabricatorii principali de mese de biliard Ón lume. SAM BILLIARDS este prezent pe 5 continente prin reţeaua sa de distribuţie,devenind  conducătorul numărul unu din lume Ón domeniul său.După mai mult de 20 de ani de fabricaţie a meselor de biliard,pool,hockey şi mese de fotbal,SAM a devenit  o companie cu succes international,reprezentat Ón mai mult de 100 de ţări,dintre care Anglia,Emiratele Arabe Unite,Franţa,U.S.A. şi Spania.Produsele  SAM au calitate superioară,design atractiv şi sunt  cele mai profitabile produse din lume.

SAM BILLIARDS  face parte din  B.C.A.(Billiard Congress of America) iar modelul K.Steel este omologat din anul 1991 de E.P.B.F.(European Pocket Billiard Federation).
Mesele SAM sunt oficiale Ón turnamentele BAPTO.Elite Master este pe top la mesele de biliard profesionale şi include toate caracteristicile importante unei competiţii de nivel Ónalt.Este masa oficială al Campionatelor Mondiale şi Spaniole.Probabil cea mai bună masă Carom din lume.Recomandat de Daniel Sanchez,campionul mondial,care se antrenează la această masă.Are o structură metalică care nu se deformează niciodată.Placa de ardezie este de 50 mm,şlefuită cu diamant,temperatura este controlată de un termostat electronic.Postavul este de Ónaltă calitate.Sistemul de nivelare este independent.

Stil, durabilitate, inovaţie, calitate superioară.
Masa profesională Elite Master  satisface expectaţiile cele mai exigente cu combinaţia calităţii, rezistenţei şi durabilităţii.
Produs de expertiză.
Perfecţia Ón diferitele finisaje şi designul unic crează o marcă superioară.
Model            Dimensiuni        Suprafaţa de joc    Greutate

  Elite            3,10x1,64m          2,84x1,42m          1.080  kg


Oferim service şi piese de schimb şi după garanţie.

  Preţ:  Grand Match 5.370 EUR + TVA 

SegaSAMDiana MarketingPMSMedalistSuzo Compumatic
©2007 biliard-darts.ro | web design: studioweber