RO | EN
Mese de biliard | Darts | Jocuri distractive si de noroc
Web Design Romania | StudioWEBER
 

Regenta
Detalii produs:

SAM BILLIARDS  este unul dintre fabricatorii principali de mese de biliard īn lume. SAM BILLIARDS este prezent pe 5 continente prin reţeaua sa de distribuţie,devenind  conducătorul numărul unu din lume īn domeniul său. După mai mult de 20 de ani de fabricaţie a meselor de biliard, pool, hockey şi mese de fotbal, SAM a devenit o companie cu succes international, reprezentat īn mai mult de 100 de ţări, dintre care Anglia, Emiratele Arabe Unite, Franţa,U.S.A. şi Spania.Produsele  SAM au calitate superioară,design atractiv şi sunt  cele mai profitabile produse din lume.

SAM BILLIARDS face parte  din B.C.A. (Billiard Congress of America) iar modelul K.Steel este omologat din anul 1991 de E.P.B.F. (European Pocket Billiard Federation).
Mesele SAM sunt oficiale īn turnamentele BAPTO.


Stil, durabilitate, inovaţie, calitate superioară.
Masa profesională Regenta satisface expectaţiile cele mai exigente cu combinaţia calităţii, rezistenţei şi durabilităţii.Este omagiul tradiţiei nobile şi rafinate din istoria meşteşugăriei meselor de biliard.Această concepţie clasică a influenţat fabrica să aleagă individual părţile(mai mult de 70 de bucăţi!) şi să le monteze cu māna,cu scopul de a da mesei o precizitate absolută şi cea mai bună performanţă īn joc.Placa de ardezie este de 40 mm.Rama de lemn solidă,făcută din lemn solid african(chloroxilon swinteria) este decorată  cu diamant şi argint semnat de SAM.Regenta este simbolul prestigiului şi exclusivităţii.
Produs de expertiză.
Ardezie şlefuită cu diamant.
Perfecţia īn diferitele finisaje şi designul unic crează o marcă superioară.

Model            Dimensiuni        Suprafaţa de joc    Greutate

  G.M.              3,10x1,68m          2,84x1,42m          980 kg
1/2 Match        2,80x1,53m          2,54x1,27m          720 kg

Oferim service şi piese de schimb şi după garanţie.

  Preţ:      Gran Match    4600  EUR + TVA
                    1/2 Match    4400 EUR + TVA

 

SegaSAMDiana MarketingPMSMedalistSuzo Compumatic
©2007 biliard-darts.ro | web design: studioweber