RO | EN
Mese de biliard | Darts | Jocuri distractive si de noroc
Web Design Romania | StudioWEBER
 

Pirineos


Detalii produs:

SAM BILLIARDS  este unul dintre fabricatorii principali de mese de biliard Ón lume. SAM BILLIARDS este prezent pe 5 continente prin reţeaua sa de distribuţie,devenind  conducătorul numărul unu din lume Ón domeniul său.După mai mult de 20 de ani de fabricaţie a meselor de biliard,pool,hockey şi mese de fotbal,SAM a devenit  o companie cu succes international,reprezentat Ón mai mult de 100 de ţări,dintre care Anglia,Emiratele Arabe Unite,Franţa,U.S.A. şi Spania.Produsele  SAM au calitate superioară,design atractiv şi sunt  cele mai profitabile produse din lume.

SAM BILLIARDS face parte din B.C.A.(Billiard Congress of America) iar modelul K.Steel este omologat din anul 1991 de E.P.B.F.(European Pocket Billiard Federation).
Mesele SAM sunt oficiale Ón turnamentele BAPTO.


Stil, durabilitate, inovaţie, calitate superioară.
Masa profesională Pirineos satisface expectaţiile cele mai exigente  cu combinaţia calităţii, rezistenţei şi durabilităţii. Destinat unui mediu exclusiv,este arta Ón design şi conceptul technic pentru mesele de biliard Carom.Include inovaţii Ómprumutate de la Elite Master,o  masă aleasă pentru Cupa Mondială.Structura din oţel garantează stabilitate şi putere.Placa de ardezie este de 40 mm.Cu o combinaţie de oţel,placă de furnir terminată,neagră,lemn solid african şi  o construcţie cu meşteşug minuţios s-a construit o masă de biliard unică,perfectă pentru un mediu exclusiv.
Finisaje perfecte.
Ardezie şlefuită cu diamant.
Perfecţia Ón diferitele finisaje şi designul unic creează o marcă superioară.

Model              Dimensiuni        Suprafaţa de joc      Greutate

1/2 Match          2,80x1,53m          2,54x1,27m            620 kg
      8`                2,60x1,43m          2,34x1,17m            520 kg

Oferim service şi piese de schimb şi după garanţie.

  Preţ:  1/2 Match:    3.300 EUR + TVA


 

SegaSAMDiana MarketingPMSMedalistSuzo Compumatic
©2007 biliard-darts.ro | web design: studioweber